Rondleiding

Alles wat u moet weten over iSales.

Dit beloven wij: dagelijks eenvoudig bestellen met alle relevante informatie beschikbaar. Wij zullen structuur geven aan u bestellingen om  u zo beter te laten werken, minder afleiding, minder verwarring, meer focus

 

Probeer de proefversie nu!

 

Alle producten

De lijst Assortiment toont het gehele assortiment van de gekozen leverancier. Deze zijn onderverdeeld in de voor gedefinieerde categorieën. We zien bij elk product de door u gekozen  informatie staan. In onderstaand voorbeeld is er gekozen om een omschrijving, inhoud, aankoopprijs en winkelprijs te tonen.

Categorieën

Onder de lijst assortiment vinden we de categorieën die ter beschikking zijn. Je kan op de naam klikken om de filter in te stellen op deze categorie.

Mijn selectie

"Mijn selectie" toont de producten die u in het verleden besteld hebt. Indien dit product in uw laatste 10 bestellingen zit wordt het in deze lijst getoond.

Historieken

Offline bestellen

Het bestelplatform haalt voor je begint te bestellen de volledige bestellijst + historieken,... offline. Je kan dus perfect zonder een internetverbinding bestellen. Dit heeft als voordeel dat de applicatie uitzonderlijk vlot werkt en je nooit het winkelmandje kan verliezen.

Foto's bij producten

Elk product wordt a.d.h.v. een de barcode gekoppeld aan de juiste foto. Zie ook onze fotomodule voor het eenvoudig in beeld brengen van heel uw gamma.

Zoekfunctie

Zoek ten alle tijde door het gehele gamma.

Mijn bestellingen

Mijn bestellingen geeft een overzicht van de bestellingen die in het verleden gebeurd zijn.

Bestelhistorieken

De bestelhistorieken helpen je juister te bestellen. Je kan de historiek van de stock en de bestellingen raadplegen op elke productlijn.

Prijswijzigingen

De applicatie zal automatisch de vorige prijs vergelijken met de laatste prijs die is ingeladen. Indien deze verschilt word deze op de pagina prijswijzigingen getoond. Via de gekleurde lijnen kan je zien welke producten jij recent hebt aangekocht.