Functions

Everything you need to know about iSales.

We will give structure to your orders for you to work as better, less distraction , less confusion , more focus

All products

 

Assortment list shows the entire range of the chosen supplier . These are divided into predefined categories . We look at each product shows the information you choose. In the example below we have chosen to display a definition , content, price and retail price.

Categories

Onder de lijst assortiment vinden we de categorie├źn die ter beschikking zijn. Je kan op de naam klikken om de filter in te stellen op deze categorie.

My selectie

"Mijn selectie" toont de producten die u in het verleden besteld hebt. Indien dit product in uw laatste 10 bestellingen zit wordt het in deze lijst getoond.

Historieken

Offline bestellen

Het bestelplatform haalt voor je begint te bestellen de volledige bestellijst + historieken,... offline. Je kan dus perfect zonder een internetverbinding bestellen. Dit heeft als voordeel dat de applicatie uitzonderlijk vlot werkt en je nooit het winkelmandje kan verliezen.

Foto's bij producten

Elk product wordt a.d.h.v. een de barcode gekoppeld aan de juiste foto. Zie ook onze fotomodule voor het eenvoudig in beeld brengen van heel uw gamma.

Zoekfunctie

Zoek ten alle tijde door het gehele gamma.

Mijn bestellingen

Mijn bestellingen geeft een overzicht van de bestellingen die in het verleden gebeurd zijn.

Bestelhistorieken

De bestelhistorieken helpen je juister te bestellen. Je kan de historiek van de stock en de bestellingen raadplegen op elke productlijn.

Prijswijzigingen

De applicatie zal automatisch de vorige prijs vergelijken met de laatste prijs die is ingeladen. Indien deze verschilt word deze op de pagina prijswijzigingen getoond. Via de gekleurde lijnen kan je zien welke producten jij recent hebt aangekocht.